Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Dakdekker nodig voor het repareren of verwijderen van uw schoorsteen?

Laat uw schoorsteen repareren door een specialist van Pro Daken

Heeft u een schoorsteen reparatie nodig of vertoont uw schoorsteen gebreken? Gebreken aan de schoorsteen kunnen lekkages in het dak veroorzaken, maar ook problemen met het rookkanaal. Beide leiden naar alleen maar grotere problemen en zorgen, aantasting van de dakconstructie, lekkage’s of verstoppingen in het rookkanaal en nog meer…  

Daarom raden wij aan om ook de schoorsteen te laten inspecteren op gebreken, vooral om zo gevolgschade te voorkomen aan het dak of, erger nog, aan u zelf. Met onze gratis schoorsteeninspectie inspecteren we de schoorsteen en bekijken we of de schoorsteen al enige gebreken heeft. Dit overleggen we natuurlijk a.d.h.v. foto’s en/of video’s, waarna we een offerte voor uw schoorsteen uitbrengen

Uw schoorsteen laten verwijderen

Wanneer u geen gebruik (meer) maakt van een haard of kachel, kan ervoor gekozen worden om de schoorsteen te laten verwijderen. De schoorsteen constructie wordt dan uit het dak gehaald en de ontstane opening wordt dan lekvrij dichtgemaakt met de dakbedekking die u al in gebruik heeft. 

Wilt u weten wat mogelijk is om uw schoorsteen te verwijderen? Vraag direct een gratis offerte aan voor het verwijderen van uw schoorsteen met onderstaande knop.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf