Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Professionele dakdekker nodig voor uw dak?
Vraag dan om een gratis dakinspectie!

Een dakdekker van Pro Daken, altijd snel op locatie

Als u op zoek bent naar een allround dakdekker, bent u bij Pro Daken aan het juiste adres. Onze dakdekkers hebben namelijk jarenlange ervaring en zijn een specialist in hun vakgebied. We staan voor u klaar bij al uw dak problemen, van lekkages tot vernieuwingen. Daarnaast kunnen wij helpen bij zowel platte als pannendaken. Dit doen we voor particulieren en bedrijven, van normale woningen tot grote kantoorpanden. Omdat wij gepassioneerd zijn over ons vak, voeren wij alles wat we doen met vakmanschap uit. Wilt u meer weten over onze verschillende diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een dakdekker van Pro Daken voor alle dak werkzaamheden

Van isolatie tot renovatie, deze werkzaamheden voeren wij allemaal uit. Alles wat wij doen heeft met dakonderhoud te maken. Zo kunnen wij langskomen voor een dakinspectie, om zo te kijken wat er allemaal moet gebeuren. Voordat de dakdekker daadwerkelijk aan de slag gaat, zal er samen met u in overleg bepaald worden welke werkzaamheden verricht moeten worden. Stel u heeft een daklekkage, en het blijkt dat hierdoor meerdere onderdelen aan vervanging toe zijn. Dan overleggen wij dit met u en geven wij u een eerlijke prijs voor de uit te voeren diensten.

Uw dak laten vervangen door een dakdekker van Pro Daken

Moet uw dak vervangen of vernieuwd worden? Ook dan zit u bij ons aan het goede adres. Wij denken graag met u mee over dit proces. Zo kunnen wij advies geven over het soort materiaal van de dakbedekking. Wat dacht u bijvoorbeeld van een groen dak of een dakbedekking met bitumen? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. Aan de verschillende materialen zitten ook verschillende voordelen, en hier vertellen wij graag meer over. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wij staan direct voor u klaar

Zijn er onverwacht problemen aan uw dak ontstaan en heeft u onmiddellijk hulp nodig? Wij staan zo snel mogelijk voor u klaar. Het is erg vervelend als er problemen aan uw dak zijn, want dit is het belangrijkste onderdeel van de woning. Door snel een dakdekker in te schakelen kunnen ergere problemen voorkomen worden. Is er bijvoorbeeld een dakpan kapotgegaan? Dit kan uiteindelijk tot een daklekkage leiden. Daarom is snel handelen zo cruciaal. Aarzel dus niet en neem snel contact met ons op. Wij zorgen dat we snel ter plekke zijn.

Iedereen kan bij ons terecht

Bent u op zoek naar een dakdekker voor uw eigen woning of juist voor een groot bedrijfspand? Of misschien voor uw schuur of garage? Wij voeren werkzaamheden uit voor ieder type dak. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein een project is, wij voeren het met alle liefde voor u uit. Daarnaast geven wij 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen, of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf