Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Op zoek naar een professionele dakdekker voor uw plat dak?

Hoe worden platte daken weer mooi nieuw?

Wanneer u platte daken nieuw moet maken dan staan wij voor u klaar. Dit doen wij voor zowel net opgeleverde daken of als de huidige dakbedekking vervangen moet worden. Pro Daken staat voor u klaar om platte daken weer nieuw te maken. Zo kunnen wij dit doen voor een woonhuis, maar ook voor bijvoorbeeld een vakantiewoning, kantoor of schuur. Wij kunnen helpen met verschillende soorten dakbedekking. Het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw huis. Wij hechten daarom veel waarde aan het geven van duidelijk en professioneel advies. U kunt altijd bellen voor meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Platte daken nieuw maken door ervaren dakdekkers

Bij een plat dak kan gekozen worden uit verschillende materialen. Platte daken nieuw opleveren of juist huidige dakbedekking laten vervangen, wij kunnen dit allemaal voor u regelen. Dit kan met verschillende soorten dakbedekking, want elk dak is natuurlijk weer anders. Een plat dak is veelal opgebouwd van buiten naar binnen. Allereerst is daar de dakconstructie. Deze dakconstructie draagt de isolatie en de dakbedekking. Daarnaast kan er nog extra ondersteuning zijn zoals een houten balklaag of stalen balken.

Mogelijkheden bij vernieuwen van plat dak

Wanneer we platte daken nieuw gaan vervangen, is het verstandig om ook meteen te kijken naar isolatiemogelijkheden. Dit kan namelijk veel energie besparen, omdat er door isolatie meer warmte blijft hangen. Bij een plat dak kan dit het beste via de buitenkant worden gedaan. Als u dus uw plat dak laat vernieuwen is het aan te raden meteen ook de isolatie toe te voegen, mocht u dit nog niet hebben. Bij het vernieuwen van een plat dak kan er uit verschillende materialen worden gekozen. De meest voorkomende materialen voor een plat dak zijn bitumen, EPDM en PVC. Deze soorten verschillen niet veel in prijs. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bij ons zit u goed met al uw dak werkzaamheden

Bij Pro Daken helpen we u graag met al uw dak problemen. Of het nu gaat om een nieuw dak of het herstellen van een schade, wij kunnen het voor u doen. Wij voeren diverse werkzaamheden uit en staan voor kwaliteit en vakmanschap. Hierbij nemen we altijd alle wensen van de klant mee. Daarnaast geven wij 10 jaar garantie op onze diensten. Zo verzekeren wij kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast platte daken nieuw maken voeren wij ook andere werkzaamheden uit. Heeft u bijvoorbeeld last van een daklekkage door het weer? Neem direct contact met ons op en wij lossen het op.

Wat zijn de kosten voor een vernieuwing?

De prijs van onze werkzaamheden hangt af van elke individuele situatie. Als een dakdekker uw platte dak gaat vernieuwen, zijn er naast de arbeidskosten ook materiaalkosten. Voordat wij aan de slag gaan overleggen we eerst met u over de werkzaamheden en de prijs. Nadat we een akkoord hebben gaan wij aan de slag. Benieuwd naar de prijzen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf