Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Heeft u een gratis (onafhankelijke) dakinspectie nodig?

Laat een dakinspectie uitvoeren door Pro Daken

Laat een dakinspectie uitvoeren wanneer u vermoedt dat er problemen aan het dak zijn.
U kunt dit doen wanneer er zichtbare gebreken zijn, maar ook als u dit niet ziet. Niet alle beschadigingen zijn altijd zichtbaar. Wanneer u regelmatig en op tijd een inspectie laat uitvoeren, kunt u op de lange termijn problemen en extra kosten voorkomen. Zo zorgt u dat het dak in een goede conditie blijft. Onze specialisten van Pro Daken voeren een dakinspectie zorgvuldig uit, en gaan pas te werk wanneer we goedkeuring hebben ontvangen. Wij zijn een erkend dakdekkers bedrijf en hebben jarenlange ervaring met alle soorten dakonderhoud en vernieuwingen. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen. Ook kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen voor al onze werkzaamheden.

Wees er op tijd bij en kies voor een dakinspectie

Een dakinspectie kan handig zijn in verschillende situaties. Heeft u het vermoeden dat het dak lekt maar weet u niet waar dit precies vandaan komt? In dit geval is een inspectie zeker aan te raden. Hierbij voeren wij een lekdetectie uit, zodat het snel kan worden opgespoord. Onze dakdekkers hebben veel ervaring in het uitvoeren van dakinspecties en doen dit met passie en vakmanschap. We zoeken het beginpunt van het probleem, waarna we ook kijken of er nog andere delen zijn beschadigd door de lekkage. Wanneer wij andere problemen aantreffen zullen we dit altijd meteen communiceren. Voordat wij te werk gaan overleggen wij over de werkzaamheden. Pas na uw akkoord gaan we aan de slag met de werkzaamheden.

Dakinspectie en daklekkages

U kunt een dakinspectie laten uitvoeren omdat u een daklekkage vermoedt. Dit heeft meerdere oorzaken. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de dakgoot of met de schoorsteen op het dak. Door de inspectie kunnen we de oorzaak en locatie van het probleem goed opsporen. Naast externe omstandigheden zoals het weer, kan ook verouderd materiaal voor problemen zorgen. Bij de inspectie zullen wij zorgvuldig onderzoeken wat er allemaal nodig is. Nadat we de problemen hebben opgespoord gaan we samen met u in overleg. We bespreken dan wat wij hebben gevonden en wat de verwachte kosten voor de werkzaamheden zijn. Eerst overleggen we met de klant voordat wij daadwerkelijk aan de slag gaan. Voor meer informatie kunt u altijd even met ons bellen!

Uiteindelijk is voorkomen beter dan genezen

Het gezegde “voorkomen is beter dan genezen” is ook zeker van toepassing bij dakproblemen. Daarom is een inspectie ook zo belangrijk, omdat u hierdoor ergere problemen kunt voorkomen. Het is allereerst belangrijk om het dak zo goed mogelijk te onderhouden en het regelmatig te controleren. Als er dan sprake is van dakschade kunt u snel actie ondernemen. Onze dakdekkers staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Daarnaast geven wij ook graag advies over alles rondom uw dak. Wij vinden het belangrijk dat u prettig woont, en dit kan niet zonder een stevig dak boven uw hoofd.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf