Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Is uw pannendak verouderd en of vertoont deze gebreken? Vraag dan om een gratis dakinspectie!

Pro Daken's Deskundigheid voor Uw Pannendak

Kies voor ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap met Pro Daken als uw keuze voor pannendakexpertise. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw pannendak te verzorgen met jarenlange ervaring en toewijding. Of het nu gaat om reparaties, vernieuwing of onderhoud, wij bieden hoogwaardige oplossingen die de tand des tijds doorstaan. Vertrouw op Pro Daken om uw dak te beschermen tegen elementen en veroudering, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw woning. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en ervaar de voortreffelijkheid van Pro Daken op het gebied van pannendaken.

Pannendaken weer nieuw leven in blazen

Nieuwe pannendaken zijn doorgaans beter dan oudere varianten. Na verloop van tijd kunnen dakpannen slijten en verouderen, waardoor vernieuwing noodzakelijk kan worden. Bij Pro Daken hebben we specialisten in dienst die zich toeleggen op het uitvoeren van deze werkzaamheden. Bij een vernieuwing is het vaak niet per se vereist om het volledige dak te vervangen, afhankelijk van uw specifieke wensen. Voor meer informatie staan wij altijd voor u klaar; u kunt contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. We zijn er om u te assisteren.

Wat doen wij met dakpannen vernieuwen?

Als u besluit om pannendaken weer nieuw te maken dan zit u bij ons goed. Pro Daken pakt dit grondig aan zodat uw dak er weer jaren mee vooruit kan. Wij kunnen alle soorten dakpannen vernieuwen. Denk bijvoorbeeld ook aan nokpannen en kantpannen. Ook controleren wij de gehele dakconstructie en voeren onderhoud uit waar nodig, zodat het gehele dak goed wordt onderhouden. Voordat wij te werk gaan overleggen we uiteraard eerst met de klant en spreken wij dit zorgvuldig af. Wel vinden we het belangrijk om eerlijk advies te geven. We willen niet dat het dak na de vernieuwing na een aantal jaren weer moet worden aangepast. Daarom is het belangrijk om ook de gehele constructie goed te bekijken. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend een offerte van ons aan te vragen.

Vernieuw uw dakpannen voor een goede prijs

Als u uw pannendaken weer nieuw leven in wilt blazen, dan is het verstandig om het in één keer goed te doen. Pro Daken heeft dakdekkers in dienst die kwaliteit leveren en dit ook nog eens voor een scherpe prijs doen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met dit vakgebied en helpen u dan ook graag. Nadat pannendaken weer nieuw zijn kunnen ze tot wel 60 tot 70 jaar vooruit. Daarnaast zit er ook een garantie op onze werkzaamheden. Wij bieden klanten namelijk graag zekerheid.

Het dak hoeft vaak niet geheel worden vervangen

Wanneer u kiest voor pannendaken weer nieuw maken dan is dit goedkoper dan het gehele dak vernieuwen. Wij sturen een ervaren dakdekker naar uw woning, en hij gaat allereerst een grondige inspectie uitvoeren. Zo weet hij zeker wat er wel en niet nodig is. Na deze inspectie zal er eerst goed met de klant worden overlegd over wat er wel en niet wordt gedaan.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf