Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Wij zijn Pro Daken, de erkende vakman op het dak!

Over ons

Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf en staan voor betrouwbaarheid en service. Wij weten hoe vervelend het is om problemen aan het dak te hebben, en lossen dit daarom graag voor u op. Wij hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden en gebruiken gecertificeerde materialen om te werk te gaan. Om onze service te garanderen bieden wij ook tien jaar garantie op onze diensten. Particulieren of bedrijven, we helpen iedereen. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Pro daken, voor alle soorten dak werkzaamheden

Onze specialisten van Pro Daken nemen iedere klus aan, groot of klein. Ook geven wij graag meer informatie over onze diensten en luisteren we naar uw voorkeuren. We bespreken graag de mogelijkheden en prijzen. Is er onverwacht iets gebeurd en heeft u snel hulp nodig? Wij bieden een snelle service en zorgen dat er met spoed een dakdekker langskomt. Zo wordt het probleem snel opgelost. Problemen aan het dak van de woning, garage, bedrijfspand of vakantiewoning? Hier weten wij raad mee en lossen dit voor u op. Onze dakdekkers weten te werken met zowel platte als hellende daken door jarenlange ervaring. We geven graag eerlijk en transparant advies over uw dak en de status hiervan. U kunt ons dus altijd even bellen voor meer informatie.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf