Nieuwbouw, renovatie & onderhoud

Op zoek naar een dakdekker voor een dakreparatie? Vraag dan om een gratis dakinspectie!

Deskundig Dakreparatie advies van Pro Daken

Dakreparaties zijn soms onvermijdelijk, vooral na zware weersomstandigheden of als gevolg van normale slijtage. Bij Pro Daken staan wij paraat om deze reparaties vakkundig voor u uit te voeren. We willen benadrukken hoe cruciaal het is om snel actie te ondernemen, omdat vertraging kan leiden tot grotere schade op de lange termijn. Bijvoorbeeld, beschadigde dakpannen kunnen leiden tot ernstige daklekkages, wat vervolgens de binnenkant van uw woning kan aantasten.

Twijfel dus niet te lang en neem direct contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uw dak verdient de beste zorg, en dat is precies wat Pro Daken te bieden heeft.

Grondige Dakinspecties en Op Maat Gemaakte Dakreparaties bij Pro Daken

Bij Pro Daken hanteren we een gestructureerde aanpak voor dakreparaties. Voordat we aan de reparatie beginnen, voeren we altijd een grondige dakinspectie uit om de onderliggende oorzaak van het probleem te achterhalen. We noemen dit onze “dakinspectie,” en het vormt de basis van ons werk. Zodra we het probleem volledig begrijpen, gaan onze ervaren dakdekkers aan de slag met de reparatie, altijd in nauw overleg met u als gewaardeerde klant. Uw wensen en tevredenheid staan bij ons centraal.

Bij Pro Daken streven we naar vakmanschap en klanttevredenheid. U kunt erop vertrouwen dat we niet alleen uw dak repareren, maar ook gemoedsrust bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Uw dakproblemen zijn onze zorg.

Welke daken worden gerepareerd?

In Nederland zijn veel verschillende huizen met verschillende daken. De meest voorkomende daken zijn pannendaken of hellende daken. Tussen deze twee soorten zijn veel verschillen te vinden. Zo is een plat dak vaak gevoeliger voor weersomstandigheden. Doordat het plat is wordt dit dak eerder beschadigd door bijvoorbeeld wind, regen en zon. Slijtage treedt hierdoor eerder op in vergelijking met een hellend dak. Bij een hellend dak is het vaak zo dat schade optreedt aan de nokvorsten. Deze onderdelen moeten dan worden gerepareerd.
Bij Pro Daken hebben onze specialisten veel kennis van zowel hellende als platte daken. Wij helpen u graag met een eerlijk advies.

Wij dragen zorg voor uw dak

Krijgt u onverwacht te maken met dakproblemen? Wij staan ieder moment voor u klaar om te helpen. Het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een woning, en daarom voeren wij met vakmanschap en passie ons beroep uit. Door een dakreparatie door een dakdekker van Pro Daken uit te laten voeren kunt u zeker zijn van professionaliteit. Wij geven daarom ook tien jaar garantie op onze service.

Dakreparatie vergoeden door verzekering

Heeft u een dakreparatie laten uitvoeren? Dan kunt u dit in sommige gevallen bij de verzekering declareren. U heeft hierdoor de kans om kosten helemaal of gedeeltelijk terug te krijgen. Dit is bijvoorbeeld zo bij een stormschade aan het dak. Als de schade hierdoor is ontstaan, krijgt u vaak een vergoeding vanuit de verzekering. Het is hierbij wel belangrijk dat u duidelijk foto’s van de schade maakt. Wij bij Pro Daken helpen u graag met alle zaken omtrent uw dak. U kunt altijd telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf