Is uw dak verouderd en of vertoont deze gebreken? Vraag dan om een gratis dakinspectie!

Dakrenovatie

Is uw dak aan renovatie toe of vertoont het dak enige gebreken? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat

Daklekkage

Last van een daklekkage? Wees er snel bij en voorkom (grote) gevolgschade en hogere kosten. Laat uw daklekkage snel verhelpen.

Dakonderhoud

Wanneer heeft u voor het laatst het dak onderhouden? Vraag met onderstaande knop een gratis dakinspectie aan.

Pro Daken lost het voor je op

Wij zijn Pro Daken en helpen jou met alle zaken omtrent jouw dak. Last van een daklekkage? Of is je dak door slijtage aan vernieuwing toe? Dan zit je bij ons aan het goede adres. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in het vak en gaan met passie te werk. Het dak is het belangrijkste onderdeel van een woning, want het houdt je droog! Daarom voeren wij ons werk zorgvuldig en professioneel uit. Direct hulp nodig? Ook dan staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op via 0626952151 . Ook kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Onze diensten en service

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om problemen aan je dak te hebben. Als een dakpan beschadigd is, kan er bijvoorbeeld zo een lekkage ontstaan. Problemen beginnen klein en kunnen snel verergeren. Daarom helpen wij je graag zo snel mogelijk met het oplossen van deze problemen. Wij hebben met alle soorten daken, van woning tot bedrijfspand en van garage tot vakantiehuis. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Onze dakdekkers werken speciale materialen en hebben jarenlange ervaring met het vak.

Het belang van een stevig dak

Het hebben van een dak boven je hoofd is belangrijk. Nog belangrijker is dat dit een stevig en veilig dak betreft. Het houd je warm en droog. Vaak sta je hier pas bij stil als er problemen ontstaan aan je dak. Om dit te voorkomen kun je een dakinspectie door ons laten uitvoeren. Hierbij doen wij grondig onderzoek naar de conditie van het dak. Mochten er dingen naar boven komen, dan bespreken we dit. Pro Daken is gespecialiseerd in alles wat met dakproblemen te maken heeft. Zo helpen wij bij lekkages, maar ook bij het leggen van een nieuw dak of bij een dakrenovatie.

Geen klus is gek genoeg voor Pro Daken

Bij Pro Daken pakken we elke klus aan, groot of klein. Aarzel dus niet en neem contact met ons op als je iets aan je dak wilt laten doen. We bespreken graag de mogelijkheden en prijzen. Dit doen wij voor particulieren en voor zakelijke klanten. Heb je problemen aan het dak van je garage? Of het dak van je vakantiehuis? Hier helpen wij ook bij. We bieden service die je mag verwachten van een dakdekker. Ook zijn wij expert op het gebied van daklekkages en dakrenovaties. Dit doen we bij zowel platte als pannendaken, want onze dakdekkers hebben hier veel ervaring mee. Transparantie vinden we erg belangrijk, en we zijn dan ook open over onze prijzen.

Onze reviews

N. Verbunt
Lees verder
Ik kan ProDaken ten zeerste aanbevelen. Niet alleen vanwege de goede vakkennis maar zeer zeker ook vanwege de prijs/kwaliteitverhouding. ProDaken reageert snel en denkt mee in oplossingen mocht er zich onverhoopt een situatie voordoen buiten hun werkgebied om. Ik heb ProDaken als zeer prettig en professioneel ervaren en zal zeker ook in de toekomst graag gebruik maken van hun diensten mocht dit nodig zijn!
Jeroen van den Enden
Lees verder
Goede prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijke mensen. Hebben meteen met het uitvoeren van de opdracht nog een paar dakpannen vervangen zonder extra te rekenen. Kortom zeer tevreden over de goede service!
Maikel Poppelaars
Lees verder
Snel geholpen ook al was het druk door de storm maar de kilgoot is snel en professioneel vervangen en kan er nu weer jaren tegen
Jorien Kerstholt
Lees verder
Vriendelijke en vakkundige jongens die hard werken, verstand van zaken hebben en absoluut niet proberen het onderste uit de kan te halen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Hein Heusschen
Lees verder
Alles netjes helemaal volgens afspraak. Na het werk foto en filmpje van voor en na het werk. Keurig.
Vorige
Volgende

Geheel kosteloos en uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen?

Pro Daken: Uw professionele dakdekker uit uw regio!

Wat je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar. Onze dakdekkers van Pro Daken hebben kennis van zaken en komen je zo snel mogelijk helpen. Bij dakreparaties, dakrenovaties, daklekkages en vernieuwingen. Niks is ons te gek. Wacht bij problemen niet te lang, want dit kan voor extra schade zorgen. Je kunt ons altijd even bellen op 0626952151 .
Bedrijfsgegevens
Beoordeling
5/5
Beoordeeld met een 4.9/5.0 door 2600+ tevreden klanten!
Gecertificeerd
© Pro Daken

Gratis Offerte Aanvragen

Gecertificeerd Dakdekkersbedrijf